2418_header.jpg
croppedimg_1294693205.jpeg
croppedimg_1935584572.jpeg
croppedimg_99618848.jpeg


VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS!


VALÓDI  REZSICSÖKKENTÉS!

Szeretne Ön a rezsiköltségei megfizetése után évi 20 %-os visszatérítésben részesülni?


Köztudott, hogy a magyar családok egyik legnagyobb kiadása a rezsiköltségként ismert, és elsősorban a lakhatással összefüggő kiadásokból felépülő rendszeres havi kötelezettség.
Ezeket a kiadásokat rendszerint sárga (vagy újabban már fehér) csekkeken fizetik az emberek, vagy elektronikus számlák alapján átutalással, netán csoportos beszedéssel rendezik.

Ezeket az összegeket minden hónapban ki kell fizetni, ha tetszik, ha nem. Ha  nem szeretne szembesülni az alapszolgáltatásai kikapcsolásával, akkor először a keresményéből ezeket a tételeket rendezi, és csak a "maradékból" tudja a többi szükségletet finanszírozni. Félrerakni pedig csak akkor tud, ha a jövedelemből e két fontos rész kifizetése után még marad valamennyi.
Ebből a harmadik részből tud elmenni nyaralni, ebből tud kényelmi szolgáltatásokat igénybe venni, netán autóra, ingatlanra gyűjteni vagy költeni.


Az EcoPay rezsiprogram egy (EcoPay) utalványt elfogadó cégen keresztül valósul meg. Ez a cég lényegében majdnem minden adminisztrációt levesz a válláról, és biztosítja, hogy ezeket a kötelezettségeit ki tudja fizetni az EcoPay vásárlási utalvánnyal. Az EcoPay rezsiutalvány legvonzóbb tulajdonsága az, hogy komoly visszatérítést generál Önnek.
Számszerűen:
A rezsiutalványok beszerzése utáni éves jóváírás 15%, év végi rendszerességi bónusz további 5%, ha az év minden hónapjában volt  EcoPay rezsiutalvány beszerzés. Így 20% a teljes visszatérítés. Ez havi 50000 Ft rezsi után évi 120000 Ft.
Tudná mire költeni?
Vajon ezt a megtakarítási lehetőséget könnyen tudná ajánlai ismerősei, barátai körében?
Ha igen, az Ön ajánlásával a Rezsiprogramhoz csatlakozott családok utalványvásárlásai után – a saját visszatérítésén felül – további jutalékra lesz jogosult.

Ha érdekli ez a program, díjtalanul és kötelezettségek nélkül itt tud csatlakozni: KATTINTSON IDE!

(Akkor is, ha csak a rezsiprogram érdekli, az ajánlói lehetőség nem.)


Bővebb információért hívjon: +36 30 9627 727,  vagy írjon:  sipos0643@gmail.com

Üdvözlettel:  Sipos József  okl.könyvvizsgáló, adószakértő

Ha később szeretne visszatérni erre az oldalra,
akkor kattintson a lentebb látható Megosztás gombra
és a Facebook oldalán megtalálja ezt a hirdetésünket!

Ha később szeretne visszatérni erre az oldalra, akkor kattintson a lentebb látható Megosztás gombra és a Facebook oldalán megtalálja ezt a hirdetésünket!

 




A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.