Csõben sült angolzeller
|
Elkészítés:Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk. Hozzávalók:- 2 angol zeller
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW 320Ár: 990.000 Ft -
CITROEN DS4Ár: 3.190.000 Ft -
TOYOTA LAND CRUISERÁr: 3.000.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 2.590.000 Ft -
BMW 530Ár: 1.590.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 500.000 Ft -
BMW 320Ár: 1.230.000 Ft -
DAEWOO LANOSÁr: 370.000 Ft -
VOLVO V50Ár: 2.550.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 620.000 Ft -
VOLVO V50Ár: 2.499.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft